DE Teknik

Vi hjälper dig med allt från datorservice, support, smarta hem till byggnation av fibernätt

AV/TV

Har du problem med din tv signal? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Antenn och parabol

Vi servar och monterar alla typer av antenner och paraboler. Vi kan hjälpa dig med allt från fininställning av din parabol till nymontering av tv- eller mobil-antenn. Våra tekniker har lång erfarenhet av branschen och kan på så sätt arbeta snabbt och effektivt för att avhjälpa ditt antennproblem. Vi använder endast branschgodkända instrument och marknadens bästa material. Vi är certifierade installatörer för Viasat och förtroendeinstallatör hos Canal Digital.

Centralantenn

Våra kompletta lösningar för flerbostadshus är både driftssäkra och ekonomiska. Vi utför service och nybyggnationer av alla typer av centralantenner. Alltifrån mindre parhus med delad antennsignal till stora kabelnät. Kontakta oss för rådgivning och offert.

Serviceavtal

Marknadens förmånligaste serviceavtal hittar du hos oss. Vi har idag serviceavtal med både privatpersoner, offentlig sektor och större elektronikkedjor. Vi utgår alltid efter kundens behov i våra serviceavtal och skriver alltid specifika avtal utifrån var kunds behov och önskemål. Slipp massa telefonköer och brevväxlingar, med våra avtal går det snabbt smidigt och enkelt samt till mycket konkurrenskraftiga priser.

Elektronikservice

Har du problem – vi löser det! Vi servar och reparerar all typ av hemelektronik. TV-apparater, stereoanläggningar eller vitvaror, vi fixar det mesta. Våra servicetekniker har lång erfarenhet och hjälper dig med service och reparationer på både nytt som gammalt och stort som smått, allt till fördelaktiga priser.

Serviceturen

Vår populära tjänst ”serviceturen” hjälper butiker med servicen på ett smidigt och kostnadseffektivt sätt. En gång i veckan kommer vår servicebil och hämtar upp kundens inlämnade produkt från butiken, vi servar eller reparerar den och levererar sedan tillbaka kundens produkt till butiken igen. Smidigare kan det inte bli!